Actualidad


Raúl Gómez i Iona Pollitt, líders provisionals en l’Escola de Golf d’Elx

Hui dissabte començava el Campionat Absolut de Pitch & Putt de la Comunitat Valenciana en l’Escola de Golf d’Elx. Una competició a 54 clots, en dos dies, on hui es jugaven 36, i demà es disputaran els 18 clots restants.

 

El dia no ha pogut ser millor, en una jornada on hem vist jóvens i no tan jóvens, disfrutar del golf en un ambient molt sa, tant és així, que l’anècdota del dia venia protagonitzada de la mà de Juan Ramón Pastor, golfista que materialitzava un clot en u.

 

Juan Ramón Pastor tras embocar su hoyo en uno

 

Al terme de les dos voltes de 18 clots estipulades, el primer classificat ha sigut Raúl Gómez, que amb un resultat de 50 + 50, s’erigix ja no únicament com primer classificat masculí, sinó que també és el primer classificat indistint, en un dia on 8 dels 34 jugadors que componien el field aconseguien jugar per davall del camp.

 

Raúl Gómez

 

El segon classificat de forma temporal és Juan Miró Asorey amb rondes de 45 + 56 per a sumar un meritori total de 101. Demà, i amb 18 clots per jugar, el de Castelló ho donarà tot en el recorregut elxà.

 

Iona Pollitt era una altra de les jugadores que aconseguia donar un recital de golf en l’Escola de Golf d’Elx. A una bona volta de 55 li seguia una altra increïble de 50, i de moment és líder de la classificació femenina.

 

La seua més immediata perseguidora, Julia d’Eusebio, materialitzava voltes de 61 + 52 per a un total de 113.

 

Sort a tots els participants!