Actualidad


Prèvia de l’Internacional de Portugal

 

De dimecres a dissabte un total de 5 valencianes estaran disputant-se un dels tornejos més destacats de la temporada en el calendari femení.

 

Les nostres jugadores arriben a la cita en molt bona forma, Cloe Amión demostrant tindre molta confiança i per tant, també regularitat en el seu joc. Andrea Miralles tancant fa escasses setmanes un gran Campionat Obert de Madrid que inclús va arribar a liderar gràcies a una volta de 67 el segon dia. O Rosada Tejedo, proclamada campiona d’Espanya Sub 16 fa una setmana i dos dies. Són alguns exemples del nivell a què ens tenen acostumats les nostres golfistas.

 

L’escenari serà el de Montado Golf, veí a Lisboa, recorregut que ja ens ha oferit alegries, com la victòria de Silvia Bañón en el 2014, o el quasi triomf de Carla Tejedo en l’última edició concloent tercera.

 

Una cosa està clara, i és que les valencianes donaran absolutament tot per a poder arribar al màxim alt i invitar-nos a somiar, encara que això sí, amb un field res senzill de capejar, perquè 120 de les millors golfistas d’Europa es veuran les cares a partir de matí, i on després de 54 clots de competició, només podran quedar les 40 primeres classificades i empatades.

 

SORT XIQUES!