Actualidad


Natalia Fiel venç en el WAGR de Panoràmica

Natalia Fiel realitzant un swing

 

De nou, els jugadors valencians han donat una exhibició de golf en un campionat valedor per al Rànquing Mundial de Golf Amateur (WAGR) . Hui la protagonista és, naturalment i com no podia ser d’una altra manera, Natalia Fiel.

La jugadora del Club de Golf El Bosque va saber superar totes les adversitats que el camp de Panoràmica li va plantejar, especialment, durant la segona jornada, on vam veure vents huracanats que hagueren igualment dificultat el realitzar un bon resultat, fins als millors jugadors del món. Per això, podem afirmar orgullosament, que sí, el passat cap de setmana vam ser testimonis de l’increïble maduresa de molts dels nostres golfistas.

Amb tots estos antecedents, era evident que de cara a l’últim dia de competició, s’acostava quelcom gran. Per això, si haguérem de qualificar la jornada de diumenge d’alguna manera, seria d’apassionant. Balma Dávalos partia amb un colp d’avantatge de cara a l’últim clot de campionat, un parell 5 assequible des del carrer, però que pot donar molta guerra des del rough. La líder en eixe moment firmava el parell, però no així les seues companyes de partit, Nina Rissi feia eagle 3 i refermava la seua participació en el Playoff, mentres que Natalia, firmava el birdie. Resultat que li valia per a eixir a un taquicárdico desempat de tres.

De volta al 18, el primer clot es resolia amb parell per part de les tres integrants.

Ja en el segon, Balma firmava novament un parell, Nina feia el propi, mentres que Natalia apegava un flop eixint des del rough de tercer, on deixaria literalment la bola penjant del clot per a certificar la seua victòria.

Però no seria just parlar únicament de Natalia i la seua meravellosa actuació. Cal recordar que Balma Dávalos, guanyadora dimarts passat del Campionat Matx Play Juvenil de la Comunitat Valenciana, tornava a tindre opcions de victòria per segona setmana consecutiva.

El torneig va ser especialment bonic. Si ens referim a la categoria masculina, tornar a veure Lluís García Del Moral en la part alta de la classificació al terme de la primera jornada amb 68 colps, feia presagiar que quelcom gran podria haver passat. Eixe mateix registre firmaria Navid Mousavi, el jugador del Club de Golf Costa de Tarongina va demostrar tindre urpa, i no sols això, també molta sang freda. Mousavi va haver de fer front a un putt ràpid costa baix d’aproximadament dos metres que acabaria convertint per a eixir al desempat. I encara que finalment la balança no es decantara del costat valencià, la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana felicita el jove golfista per eixe Subcampionat.

Enhorabona a tots els participants!