Actualidad


Èxit en l’última prova III Copa Juvenil Diputació d’Alacant

Swing d’una de les participants

Hui dimarts 18 d’agost, concloïa la sexta i última prova de la III Copa Juvenil Diputació d’Alacant.

Amb un camp en perfectes condicions i un dia solejat, l’Escola de Golf d’Elx, ha sigut l’amfitriona. Prop de mig centenar de jugadors han barallat per fer-se amb la victòria és les seues respectives categories, i com sempre, l’ambient ha sigut festiu, divertit, encara que també molt competitiu i compromés amb la normativa COVID.

En la categoria HCP inferior a 30, el guanyador ha sigut Roberto Peiro Llobell amb un total de 50 colps. En segona posició empatada es troben Bruno Berge Xic i Julia d’Eusebio Martínez.

En la categoria de HCP major a 30 masculí, el primer classificat amb 62 impactes ha sigut Pablo Rodríguez Escarabajal, seguit d’Iago Allepuz Moreno, amb 65 colps. Tancant eixe podium advertim en la classificació a Sergio Martínez Vicente amb 67.

Si parlem de la classificació HCP major a 30 femení, la primera classificada és Mar Allepuz Moreno, seguida de Lluïa Martín Rodríguez i Sofía Zamora Ortega, amb 60, 62 i 73 impactes respectivament.

La classificació Benjamí ha estat molt ajustada. El primer lloc ho ha aconseguit Rubén Sánchez García amb 63 colps, molt de prop li seguia Fátima Noguera Pérez amb 64 i Alberto Segura Pedrero amb 66.

El millor rànquing per equips ho aconseguia el grup format per Julia d’Eusebio Martínez, Paula Cant Serrano, Amaia Benito Martí, Harvey Pollitt, Iona Pollitt i Víctor Serrano Tallon, de l’Escola de Golf d’Elx.

Enhorabona a tots els participants i en especial als guanyadors!