Actualidad


La pluja frena als benjamins en Foressos en el Puntuable Juvenil Zona 3 (PVACE-B)

Foressos Golf.

El 30 i 31 de març, en Foressos Golf, 31 benjamins de la nostra comunitat han volgut estar presents en una prova més per a aconseguir les voltes que els servisquen per a accedir al Campionat d’Espanya, a disputar en breu.

El migdia del dissabte va ser l’inici dels més joves de la nostra federació, que sota la modalitat de Stroke Play Scratch, en dues jornades de 9 forats, havien de dur a terme la competició. Un camp en condicions immillorables per a poder presenciar els millors colps de les nostres futures promeses va acompanyar als jugadors que van desenvolupar, sota un molest vent, però amb agradable temperatura, els seus millors dots en uns forats amb les eixides, potser, una mica més llargues de l’acostumat per als benjamins.

Les condicions climatològiques desfavorables que van acompanyar als golfistes no van ser suficients per a no gaudir de l’excel·lent joc que la totalitat de participants van mostrar en el transcurs de la volta. Una vegada més, el nostre estimat jugador Juan Miró va fer gala de la seua constància i saber fer per a col·locar-se en primera posició amb 44 impactes. Excel·lent i regular va ser el joc de la jugadora alacantina África Oliva, col·locant-se com primera dona amb 54 colps.

Els mals auguris es van fer presents el matí del diumenge. Els cadets, infantils i alevins es van enfrontar des de primera hora a un temps poc afable, amb pluja i vent, que cada hora que anava passant, anava creant el que finalment seria un fet: la suspensió de la jornada per als benjamins.

Sabor agredolç per als xiquets, que estaven disposats a desafiar al camp malgrat l’escenari poc amigable.

Malgrat tot, la resolució del comité esportiu de la prova va ser encertada i va actuar en funció d’allò més aconsellable per a tots.

Un cap de setmana que es va quedar curt per a tots, però no és obstacle per a agrair a la totalitat de personal, direcció, famílies, jugadors i àrbitres l’esforç realitzat perquè una vegada mes la festa del golf estiga present en l’esdeveniment.

Categories P Guanyadors Resultat
PRIMER CLASSIFICAT SCRATCH 1 Juan Miró Asorey 44
PRIMERA CLASSIFICADA SCRATCH 1 Africa Oliva Cardell 54
PRIMER CLASS. HCP No Nac. INDIST. 1 Silvia Peiró Llobell 27