Gran final del Costa Blanca Golf Tour en La Finca

Gonzalo Pedrera durant el lliurament de premis.

La Finca Golf & Spa Resort (Algorfa, Alacant) rebia entre el 14 i el 15 de setembre la gran final del Costa Blanca Golf Tour, circuit que pretén donar a conéixer la Costa Blanca com a destinació de golf i que ha visitat diferents camps de la geografia espanyola.

A dues jornades sota la modalitat Individual Stableford, els campions i subcampions de cadascuna de les proves disputades (en 1a i 2a Categoria) van lluitar per la victòria i per l’anhelat premi: un bitllet al Masters d’Augusta 2020.

Gonzalo Pedrera va acabar per imposar-se en 1a Categoria. Amb 36 punts en la primera jornada, a dos del lideratge, i amb opcions de victòria, el golfista eixia en la partida estel·lar del diumenge. Volta molt sòlida i amb molt pocs errors, com ell mateix ha definit, que va acabar per atorgar-li la victòria. Amb 41 punts en l’última ronda i 77 en el total, Pedrera va ser un mur infranquejable per als seus rivals, amb una renda de sis sobre el segon classificat, Álvaro García.

En 2a Categoria, el triomf va ser per a Rafael Crespo. Amb 40 punts en la jornada del dissabte, el sevillà es va encimbellar a la primera posició, liderant la classificació en solitari. Volta més discreta la del diumenge, amb 37 punts, que li va ser suficient per a superar als seus contrincants.

El torneig paral·lel, disputat per golfistes convidats per l’organització, va veure a Francisco Pedrera adjudicar-se la primera posició. Amb un total de 79 punts, Pedrera es feia amb la victòria i aconseguia un bitllet al Open Britànic.

La gota freda que va assotar la província d’Alacant dos dies abans no va ser un problema per a La Finca, que va saber contrarestar els efectes de l’aigua i presentar un camp en molt bones condicions. Gonzalo Pedrera, propietari i gerent de la Finca Golf & Spa Resort, reconeixia el “gran treball” de tot l’equip encarregat de preparar i mantindre les instal·lacions.

Amb el lliurament de premis, presidit per Andrés M. Torrubia, president de la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana, i dirigida per Hugo Costa, de l’organització del torneig, concloïa un emocionant cap de setmana de golf i un circuit que ha deixat molt bones sensacions entre els seus participants.

Gonzalo Pedrera s’ha mostrat “molt content” amb el premi i amb el seu joc. “Encara no em faig a la idea del premi que em porte. És un somni poder gaudir del Masters d’Augusta en el mateix camp”, afirmava.

Orgullós d’haver pogut albergar la final del Costa Blanca Golf Tour a la seua “casa”, Pedrera agraïa la Diputació d’Alacant la seua labor de promoció del golf en la Costa Blanca, així com a la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana i a l’organització del torneig.