El Costa Blanca Golf Tour triomfa en Vistabella Golf

Vistabella Golf

El Costa Blanca Golf Tour ha arribat a la nostra comunitat. Vistabella Golf (Oriola, Alacant) ha sigut la seu de la primera prova en territori valencià d’aquest circuit que pretén donar a conéixer la Costa Blanca com a destinació de golf.

El 8 de juliol es van reunir al voltant de 60 golfistes en el recorregut alacantí. La seua intenció, intentar ser un dels quatre finalistes que jugaran la Final Nacional del circuit en La Finca Golf Resort (Algorfa, Alacant), el 14 i 15 de setembre.

Dividits en dues categories i sota la modalitat Individual Stableford, els participants van lluitar per fer-se buit en la gran final, que té com a premi un bitllet al Masters d’Augusta 2020.

En 1a categoria, amb hcp igual o inferior a 13.4, la victòria va ser per a Sonny Vegas. En segon lloc va quedar Vicente López.

Fernando Asensio i José Justo Fernández van copar, respectivament, la part alta de la classificació en 2a Categoria, amb hcp igual o superior a 13.5.

Un pack de benvinguda i altres premis i sorpreses van completar l’agradable i calorosa jornada de golf en la Costa Blanca.

L’Escola de Golf d’Elx rebrà, el pròxim 11 de juliol, la següent prova del circuit, on altres quatre golfistes aconseguiran una plaça per a la Final Nacional.