Actualidad

Carlos Abril i José Luis Ventura, campions d’Espanya de dobles de Pitch & Putt.

La parella valenciana, formada per Carlos Abril i José Luis Ventura han aconseguit el triomf en el Campionat d’Espanya Dobles de Pitch & Putt 2019 que s’ha disputat en el camp de Barbanza Golf (Boiro, La Corunya), on s’han congregat 60 parelles.
Una jornada final de 97 colps sota la modalitat Copa Canadà, per a un total de 193, ha permés als campions superar a David Abadía i Jesús Casajús, que van signar per la seua part 100 colps per a concloure amb 195 i dos per damunt dels guanyadors.
La clau de la victòria va estar en l’etapa del diumenge, que les 60 parelles participants van disputar sota la modalitat Copa Canadà, la qual cosa equival a un sumatori dels colps de cada membre del conjunt. Els 97 que van necessitar Abril i Ventura van ser suficients per a donar-li la volta al marcador, que comandaven Abadia i Casajús al començament del dia.
El format de competició ha establit tres rondes de joc Stroke Play de 18 clots cadascuna d’elles, la dues primeres sota la modalitat foursome i fourball, i la tercera sota la modalitat Copa Canadà.
Enhorabona de part de la Federació Valenciana per aquest majestuós assoliment a un excel·lent tàndem, del qual segur aconseguirà nous assoliments en un futur pròxim.