Vistabella, novena parada de la Copa Llevant-Memorial Francisco Gil

Jugadors durant la prova.

Vistabella Golf Club (Oriola, Alacant) ha sigut l’escenari de la novena prova de la Copa Llevant-Memorial Francisco Gil, disputada el 5 de setembre.

A tan sols una prova de concloure’s la fase classificatòria del torneig, un total de 21 combinats es van enfrontar a 18 forats sota la modalitat Fourball Stableford.

Amb un total de 85 punts, l’equip Petimetre Alacant es va adjudicar la primera posició. Els 43 de Francisco Mesquida i Javier Torres, sumats als 42 de Francisco Javier Fraile i Miguel Ángel Torres, van permetre al quadre alacantí liderar la classificació.

Empatat amb Petimetre Alacant, l’equip Tee0Golf es va encimbellar també a la primera plaça. Luis Espada, Pedro Pertusa, José Antonio Rodríguez i José Luis López van sumar un total de 85 punts. Renda de dos sobre Los Amancios, tercer quadre classificat.

La dècima i última prova del circuit es disputarà el 26 d’octubre en Foressos Golf (Picassent, València).