Villaitana acull el Campionat de 2a, 3a, 4a i 5a Categoria de la Comunitat Valenciana

Jugadors durant el torneig.

El golf valencià ha viscut una nova jornada de competició dins de la nova normalitat amb el Campionat de 2a, 3a, 4a i 5a Categoria de la Comunitat Valenciana.

El torneig, disputat el 19 de juliol en Meliá Villaitana, va reunir 167 golfistes, que van completar 18 forats en el recorregut alacantí sota la modalitat Individual Stableford.

En 2a Categoria el campió va ser Shaun Bernard O’Gorman que, amb 38 punts, va aconseguir imposar-se a la resta de jugadors. En el cas de les xiques, la victòria fou per a Inés Sánchez-Almansa, que aconseguia la primera plaça després de sumar 36 punts.

Jaime Martínez i Alba Camps van dominar la classificació en 3a Categoria, tots dos amb 27 punts. El mateix van fer Toni Puché i Carmen Vidal en 4a Categoria, després d’anotar-se 22 i 20 punts, respectivament.

Finalment, amb 23 punts, Diego Crehuet es va fer amb la primera plaça en 5a Categoria, lloc que, en la competició femenina, fou per a Josefa Terceras amb 8 punts.

Adaptant-se a la nova normalitat, es va fer ús de la nova targeta digital que la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana ha començat a implantar en els tornejos.