Top 6 de Josele Ballester en el Campionat de Madrid Masculí 2019

Josele Ballester després de guanyar el Campionat d’Espanya Sub 16.

El castellonenc Josele Ballester ha tancat el Campionat de Madrid Masculí 2019, disputat entre el 10 i el 12 de maig en el camp de Golf Santander (Boadilla de la Muntanya, Madrid), compartint la sisena posició amb el basc Jon López-Lanchares.

Després d’alçar-se amb el Campionat d’Espanya Sub 16 fa pocs dies, el valencià punxava bola en el camp boadillense i concloïa la primera jornada amb una targeta de 75 impactes.

Els 77 colps de la segona ronda van ser incapaços de desanimar al jugador Sub 16, que va aprofitar les dues voltes del diumenge per a escalar fins a la sisena posició. Ballester va invertir 70 colps a completar els primers 18 clots, el millor resultat en aquesta ronda, la qual cosa el va col·locar en cinquena posició deixant cinc birdies i a penes tres boggeys. Van ser els 76 impactes de la volta final els que li farien descendir un lloc i compartir el Top 6 amb Jon López-Lanchares (73+74+79+72). El valencià va ser el primer classificat en categoria Sub 16.

La victòria ha sigut per a David Puig (73+71+71+73). El barceloní ha guanyat després del play off amb el madrileny Sergio Parriego (71+74+71+72). Empatats amb 288 colps, el birdie del català, enfront del parell de Parriego, va ser decisiu en la victòria de David Puig.

El camp boadillense acollia aquest cap de setmana als 120 golfistes que es disputaven el títol, valedor per al Rànquing Mundial i els Rànquings Nacionals Absoluts, Sub 18 i Sub 16 Masculins 2019.