Actualidad

Top 5 de Carla Tejedo en el Campionat de Madrid Femení

Carla Tejedo durant el Campionat de Madrid Femení.

El Campionat de Madrid Femení 2019 va finalitzar, després de tres jornades consecutives de torneig en el camp Golf Santander (Boadilla de la Muntanya, Madrid), amb un Top 5 per a la castellonenca Carla Tejedo.

Amb una targeta de 73 colps en l’última volta, la valenciana sumava un total de 219 en l’acumulat (74+72+73), +3 en la classificació final, els mateixos que la guipuscoana Natalia Aseguinolaza, la madrilenya Natalia Gutiérrez i la malaguenya Julia López.

Una espectacular tercera volta marcada, fins al clot 14, per un eagle, tres birdies, dos bogeys i nombrosos parells podria haver portat a Tejedo fins a la segona posició. No obstant això, un esforç final per col·locar-se al capdavant de la classificació va acabar per atorgar-li un meritori Top 5.

La basca Nieves Martín, amb un total de 209 impactes, es proclamava campiona del torneig. 70 colps en la primera jornada, 67 en la segona i un parell en el camp en l’última jornada la van portar a la victòria, seguida de la viguesa Marta García (215 colps).

Carrers molt esbiaixats, la qual cosa requeria un major esforç per part de les jugadores, i greens rapidíssims van fer del camp Golf Santander un escenari digne del PGA Tour i a l’altura de les golfistes allí citades.

El torneig, que es va disputar entre el 15 i el 17 de març, ha sigut valedor per al Rànquing Mundial i els Rànquings Nacionals Femenins 2019.

Recordar que Carla Tejedo viatjarà amb la Selecció Espanyola a París per a participar en la Coupe Esmond 2019.