Tercer lloc per a Natalia Escuriola al Santander Golf Tour de Basozabal

Natalia Escuriola.

El camp del Real Nuevo Club de San Sebastián Basozabal (Guipúscoa, País Basc) acollia entre el 9 i el 10 de maig la tercera prova del Santander Golf Tour, que va concloure amb la castellonenca Natalia Escuriola en tercera posició.

Escuriola començava la segona volta liderant la classificació, després de signar 71 impactes en la primera ronda i aconseguir el millor colp de la jornada, un hole in one en el forat 4. A dos de distància, la catalana Mireia Prat i l’argentina Maggie Simmermacher compartien el segon lloc.

No obstant això, la segona jornada va variar la classificació final. La castellonenca deixava un boggey en el forat 1, resultat que compensaria amb un birdie en el dos per a acabar acumulant quatre boggeys i tres birdies que li van atorgar una meritòria tercera posició. Amb una targeta de 74 impactes i un total de 144 (71+74), +1 al total, Escuriola completava la tercera prova del Santander Golf Tour.

La victòria va ser per a Mireia Prat, que va aconseguir restar-li impactes al camp i va invertir 69 colps a completar els 18 forats de l’última volta. Sumava així 142 impactes (73+69), -2 al total, que li permetien col·locar-se al capdavant de la classificació. Amb el mateix resultat en aquesta ronda final, María Hernández es posicionava segona amb un total de 144 colps (75+69).

La castellonenca Natalia Escuriola continua líder, després d’aquesta tercera prova, en el Rànquing del Santander Golf Tour 2019.