Actualidad

El talent juvenil arriba a Panoràmica

Guanyadors durant el lliurament de premis.

Panoràmica Golf (Sant Jordi, Castelló) ha rebut el XLI Campionat Juvenil de la Comunitat Valenciana, en el qual s’ha fet present el talent dels més joves de la federació.

Dues jornades de torneig, entre el 28 i el 29 de setembre, sota la modalitat Individual Stroke Play, que han conclòs amb grans actuacions de la nostra pedrera juvenil.

En categoria Sub 16 Femenina, la primera posició ha sigut per a Marta Morales. Amb 72 colps en la primera volta, que la van col·locar al capdavant de la classificació, la jove aconseguia afermar el lideratge després d’invertir 78 impactes en la jornada del diumenge. Avantatge de cinc sobre Ana Soria, segona classificada amb 155 colps en el total.

Javier Balbastre va conquistar l’edició masculina, després de presentar dues voltes de 70 impactes. Líder des de la primera ronda, el valencià ha sigut l’únic en jugador Sub 16 que ha aconseguit restar-li impactes al camp. Amb una sucosa renda d’11 sobre José Rodríguez, segon classificat, Balbastre es va convertir en un mur infranquejable per als seus perseguidors.

Impecable actuació de Balma Dávalos, guanyadora en categoria Sub 14. La jugadora del CC Mediterráneo va arrancar amb força amb una primera volta de 69 impactes que la va ajudar a pujar fins al lideratge, junt a Natalia Fiel. Rocío Tejedo les seguia de prop, a tan sols un colp de distància.

Espectacular segona ronda de Tejedo i Dávalos. Ambdues van presentar targetes de 67 impactes, el millor resultat del torneig. Avantatge d’un per a la de Mediterráneo, que va acabar per proclamar-se campiona. Rocío Tejedo aconseguia la plata, després d’una molt renyida jornada.

Al parell del camp, amb 144 colps, Sergio Morales es va portar l’or en categoria Sub 14 Masculí. Una primera manga de 73 impactes el van portar a liderar la classificació al costat de Santiago Juesas. Un colp per damunt del parell que Morals va compensar amb els 71 del diumenge. Imad Bakri, a tres del líder, es va proclamar subcampió Sub 14.

Amb 148 colps en el total (+4), Ángela Gómez es va alçar amb el triomf Sub 12. Voltes de 71 i 77 impactes que li van permetre mantindre una distància de set sobre Martina Navarro, subcampiona.

En l’edició masculina, Ramón Izquierdo es va imposar sobre els seus contrincants. Targeta final de 159 colps (77 i 82) que li va permetre superar per un a Raúl Gómez.

Amb els benjamins, que van recórrer 9 forats, es va donar per conclòs el torneig. Voltes de 45 i 50 colps, per a un total de 95, van permetre a Indira Gómez fer-se amb la victòria. Fátima Noguera i Africa Oliva ex-aequo , només un impacte per darrere, es van proclamar subcampiones.

Miguel Fuertes va aconseguir dominar la classificació benjamí masculina. Líder des de la primera jornada, amb 41 impactes en la ronda del dissabte, el jove golfista es va aferrar al lideratge després d’anotar-se 42 colps en la manga del diumenge. Amb 85, dos per darrere de Fuertes, Juan Miró es feia amb la segona plaça.

També es va reconéixer el talent dels jugadors amb hàndicap no nacional. El primer classificat, amb 59 colps, va ser Graciliano Ballesteros, seguit de Martín Fuertes amb 68.

Intens cap de setmana de golf en Panoràmica, que va comptar amb la Gala del Golf Juvenil de la Comunitat Valenciana. Cerimònia celebrada el dissabte 28 en la qual es van premiar els mèrits dels més xicotets en els tornejos de la nostra federació.