Silvia Bañón i Félix Cortés brillen en El Saler

Alejandro Rodríguez durant el torneig.

El Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana ha arribat El Saler, on el passat 3 d’agost es disputava la tercera prova.

Jornada una mica complicada per als 43 golfistes en lliça, en la qual les condicions meteorològiques no van ser favorables per a la pràctica del golf. Matí ennuvolat i amb una mica de pluja en el recorregut valencià, on el vent no va posar les coses fàcils als jugadors. Tant és així que cap aconseguia restar-li impactes al camp.

Silvia Bañón i José Manuel Carriles van ser els jugadors més encertats del dia, tots dos amb 73 colps. No obstant això, el desempat va acabar per donar-li la victòria a Bañón, que es feia així amb aquesta tercera prova del Circuit de Professionals.

En categoria sènior, Félix Cortés, empatat en un primer moment amb Antonio Cortés i Víctor García, es va adjudicar la primera plaça després de signar 75 impactes.

Esment especial per a Alejandro Rodríguez, l’amateur més ben classificat. Amb una targeta final de 75 colps, el golfista alacantí aconseguia empatar en quarta posició.

La quarta prova del circuit es disputarà el pròxim 24 d’agost en La Marquesa.