Actualidad

Sergio García amplia el seu palmarés amb una nova victòria en el KLM Open

Victòria de Sergio García en el KLM Open. Imatge de europeantour.com

Sergio García s’ha adjudicat un nou triomf en el European Tour, i ja van setze, després d’alçar-se amb la seua primera victòria en el KLM Open, disputat del 12 al 15 de setembre en The Internacional GC (Amsterdam, Països Baixos).

El castellonenc va arrancar fort amb una primera volta de 68 colps, que el va col·locar a tres del primer líder del torneig, l’anglés Callum Shinkwin. Seguint en la mateixa línia, els 67 impactes de la segona jornada li van servir per a col·locar-se al capdavant de la classificació, compartint el lideratge amb Shinkwin.

Empat provisional que es va mantindre en la tercera jornada, després que tots dos golfistes presentaren voltes de 66 impactes. Amb -15 en el total, García afrontava la ronda final amb clares opcions de victòria.

Els bogeys, pràcticament absents en les jornades anteriors, es van deixar veure en l’última volta. Amb tres bogeys enfront de quatre birdies, García entrava en els últims nou forats, que van ser decisius en la victòria de l’espanyol.

Amb una targeta final de 69 colps, per a un total de -18, el castellonenc es va aferrar a la primera posició, convertint-se així en el vencedor del KLM Open, torneig que ja va per la seua edició número 100.

Dos bogeys i un doble bogey de Shinkwin en els nou forats finals trencaven l’excepcional ratxa de l’anglés i el relegaven a la cinquena posició. Amb -17 en el total, el danés Nicolai Hojgaard es proclamava subcampió del torneig.