Segona prova del IV Circuit Xiquets en Masia de les Estreles

Jugadores durant el torneig.

El Club de Golf Masia de les Estreles (Catarroja, València) va rebre el 22 de setembre la segona prova del IV Circuit Xiquets de la Comunitat Valenciana, patrocinat per l’empresa de calçat infantil Xiquets.

Un total de 33 joves golfistes van saltar al recorregut valencià i van completar 18 forats, 9 en el cas dels benjamins, en el seu intent per copar la zona alta de la classificació.

Els més joves de la federació van protagonitzar una emocionant jornada de golf, en la qual excel·lents actuacions de molts d’ells van mostrar el talent dels més xicotets de la cantera valenciana.

El circuit, que consta de set proves, va donar el tret d’eixida el 7 de setembre en el Club de Golf Costa de Azahar. Torneig que conclourà el 16 de novembre en El Plantío Golf. Última parada en la qual es premiarà als guanyadors de cadascuna de les set proves.

El Club de Golf Ifach (Benissa, Alacant) serà l’escenari de la tercera jornada de torneig que, com la resta, es jugarà sota la modalitat Individual Stableford.