Noves proves del Puntuable de Pitch & Putt CV 2019 en Masia de les Estreles i Escorpión

Jugadors durant la jornada del dissabte.

Cada vegada més prop del final del Puntuable de Pitch & Putt de la Comunitat Valenciana 2019, el Club de Golf Masia de les Estreles i el Club de Golf Escorpión van rebre, els dies 21 i 22 de setembre, dues noves proves del torneig.

La jornada del dissabte va començar amb 30 jugadors en lliça, que van completar 18 forats en el recorregut de Masia de les Estreles. Sota la modalitat Individual Stroke Play, Alexander Bakri va dominar la jornada, adjudicant-se la primera posició amb un total de 53 impactes. El guanyador Hàndicap va ser Tomás Jiménez amb 51 punts.

La següent parada fou Escorpión, que es va obrir el 22 de setembre als 44 jugadors inscrits. La jornada va concloure amb la victòria de Sergio Morales. Amb 54 colps i una renda de tres sobre els seus més immediats perseguidors, el golfista es va alçar amb el triomf. Alexander Bakri va repetir en el podi, aquesta vegada com a guanyador Hàndicap amb 53 punts.

El Puntuable de Pitch & Putt de la Comunitat Valenciana 2019 conclourà el pròxim 5 d’octubre a l’Escola de Golf Elx. El recorregut il·licità posarà el fermall d’or al torneig amb la disputa de dues de les seues proves. Jornada maratoniana en la qual els golfistes s’enfrontaran a 36 forats. El posterior lliurament de trofeus premiarà als vencedors de cadascuna de les set proves.