Els nostres Mid-Amateur despleguen el seu millor golf a Font del Llop

Font del Llop va ser testimoni durant el 17 i 18 d’abril del Campionat Mid-Amateur de la Comunitat Valenciana, que va reunir 38 golfistes disposats a fer-se amb el títol.

Líder des de la primera jornada, Alejandro Gil es feia amb la victòria en categoria masculina després de sumar 27 punts als 31 del dissabte, per a un total de 58. Lleuger avantatge de dos respecte a Idelfonso Coronat, segon classificat.

Lars Tigerberg, amb 53, es feia amb la primera plaça en 2a categoria, mentre que Juan Delicado, amb 42, ho aconseguia en 3a.

En el cas de les xiques, la victòria absoluta va ser per a Amparo Viñas, que ja encapçalava la classificació després de la volta del dissabte. Amb un resultat final de 47, fruit de dues targetes de 27 i 20, la golfista es feia amb el primer lloc.

Trepitjant-li els talons, amb 46 en el total, María Inmaculada García, que aconseguia fer-se amb el subcampionat i amb la primera plaça en 2a categoria. María Corral, amb 43, va aconseguir imposar-se en 3a categoria.