Natalia Escuriola s’adjudica la primera prova del Santander Golf Tour

Natalia Escuriola. Imatge de la RFEG.

Norba Club de Golf (Càceres) va acollir, entre el 28 i 29 de març, la primera prova del Santander Golf Tour, on la valenciana Natalia Escuriola va aconseguir imposar-se.

Després d’un impecable -3 en la primera volta, Escuriola partia com a líder en la ronda final, posició que va aconseguir afermar amb una targeta de 73 colps, aconseguint un -2 total. Tres bogeys en els forats 14, 15 i 16 no van aconseguir desbancar-la de la primera posició i la valenciana va finalitzar la prova amb una renda de quatre impactes sobre María Hernández, segona classificada.

Una espectacular ronda final va ajudar a pujar a María Hernández fins a la segona plaça, que va completar els 18 forats en 71 colps. Sumats als 75 de la primera jornada, Hernández tancava la prova amb un +2.

Escuriola s’adjudicava així el torneig i es mostrava contenta amb el seu joc. Les bones condicions del camp van acompanyar a les 25 participants en aquesta primera prova del Santander Golf Tour.