Mikkel Antonsen i Carla Bernat s’alcen amb el triomf en el “VIII Campionat d’Alacant” (WAGR) (PVACE-C), disputat en Meliá Villaitana.

Del dia 2 al 4 de febrer, s’han donat cita en les instal·lacions de Meliá Villaitana (Alacant) 90 jugadors (63 masculins i 27 dones), que sota la modalitat de Stroke Play Scratch 54 clots (3 voltes), van disputar el “VIII Campionat d’Alacant”, prova puntuable per al R&A World Amateur Golf Rànquing.

Del dia 2 al 4 de febrer, s’han donat cita en les instal·lacions de Meliá *Villaitana (Alacant) 90 jugadors (63 masculins i 27 dones), que sota la modalitat de Stroke Play Scratch 54 clots (3 voltes), van disputar el “VIII Campionat d’Alacant”, prova puntuable per al R&A World Amateur Golf Rànquing.

Va ser el dissabte una dura jornada de joc, a causa de la males condicions meteorològiques amb les quals degueren bregar els joves golfistes. El fort vent es va alçar com a protagonista del dia, portant als jugadors a desenvolupar colps més defensius per a no veure’s perjudicats en la classificació. Sengles voltes de 69 colps de Jordan Schmid i Minoo Mousavi van ser les millors de la jornada.

La tercera i última jornada ens va confirmar el ja previst. Un Mikkel Antonsen (68) imparable i una Carla Bernat irresistible (69), confirmaven els auguris del primer dia, acompanyats de Carlos Abril i Minoo Mousavi, en segona posició masculina i femenina, respectivament.

Cal felicitar la totalitat de participants que van voler disputar aquest esdeveniment, així com a la totalitat de personal del Meliá Villaitana Golf pel treball realitzat per a la consecució del campionat en unes magnífiques instal·lacions en un estat immillorable.