Mikkel Antonsen, T2 en el Campionat de Barcelona (WAGR)

Mikkel Antonsen.

Si la setmana passada Mikkel Antonsen concloïa la Copa de Balears amb un excel·lent T10, aquesta s’ha superat amb un magnífic T2 en el Campionat de Barcelona (WAGR), disputat entre el 12 i el 14 de febrer en el Real Club de Golf El Prat.

Antonsen arrancava el torneig en un dels millors recorreguts que ha jugat, com ell mateix reconeix, amb una primera targeta sota parell de 71 impactes (-1), que el va col·locar en el tercer lloc provisional. Al parell del camp el dissabte, el jugador de Villaitana aconseguia ocupar la segona plaça en solitari.

No obstant això, el diumenge ho va tindre una mica més complicat, en una jornada on el fred, el vent i la pluja no van posar les coses gens fàcils als golfistes. Amb +6 en la ronda final, malgrat no ser la seua millor volta, Antonsen aconseguia afermar el segon lloc, que finalment va compartir amb el català Ramón Clavell.

Antonsen es mostrava content, malgrat l’ensopecs de l’última jornada. El seu principal problema, el control de les distàncies, arran del qual fallava molts greens i li era complicat approchar des d’al voltant de green. Com a resultat, “massa bogeys”, com ell mateix afirmava.

Mikkel Antonsen arribava a Espanya fa a penes dues setmanes, després de tres mesos sense jugar massa a causa de les condicions meteorològiques a Noruega, per la qual cosa es mostra tranquil. “Estic content, encara que hi ha moltes coses que millorar per al següent. En els primers tornejos sempre hi ha fallades ximples que després no fas”, concloïa.

La victòria ha sigut per al jugador local Víctor García, amb voltes de 70 (-2), 67 (-5) i 71 (-1) impactes, i un avantatge de tretze respecte als segons classificats -distància que a Antonsen li haguera agradat retallar durant l’última ronda.

Juan Ramón Amador va aconseguir també superar el tall després de la segona jornada i va acabar per ocupar el T24, amb targetes de 83, 72 i 82 colps.

En el cas de les xiques, Alma Betoret va aconseguir superar el sedàs i disputar la ronda del diumenge, per a ocupar finalment el lloc 14 (82, 82 i 88).