Miguel Ángel Jiménez en La Marquesa per a presentar, un any més, el Circuit que porta el seu nom

Víctor Serrano i Miguel Ángel Jiménez.

La Marquesa Golf va rebre de nou a Miguel Ángel Jiménez en la presentació del Circuit MAJ (PVACE-BAI) el passat 6 d’abril.

Circuit de categoria júnior per a que els jugadors benjamins, alevins i infantils pugueren aconseguir una de les voltes valedores per a l’accés al Campionat d’Espanya. La prova es va jugar sota la modalitat Stoke Play hándicap individual i van accedir 84 joves golfistes provinents de diverses comunitats.

Va ser una jornada festiva de golf per a tots els participants júniors que es van donar cita en el meravellós camp La Marquesa que, des de primeres hores del matí, van poder demostrar els seus millors dots golfístics en un entorn preparat per a l’ocasió i sota un amenaçador risc de pluja que no va fer acte de presencia.

Se plasmava en l’ambient l’alt grau de competitivitat regnant, sabent els jugadors que el premi que els esperava a la finalització del torneig era una cosa única i difícilment repetible: departir unes hores d’esplai amb un mundialment reconegut professional de golf i un campió com a ésser humà: Miguel Ángel Jiménez.

Després de la finalització i lliurament de targetes, el guanyador de primera categoria va ser el jove Víctor Serrano de l’Escola de Golf Elx, amb 65 colps i Inés Jiménez amb 69. La segona categoria va ser per al constant jugador Bruno Berge d’Alenda Golf, amb 67 impactes i Ainoa Ruiz amb 68. En tercera categoria (benjamins), la intrèpida jugadora d’Alenda Golf, Àfrica Oliva, amb 23, es va alçar amb el triomf.

El nostre volgut Miguel Ángel va voler passar una estona amb els participants, brindant-se a compartir colps, “trucs i secrets” del seu joc, analitzant colps i fent somiar a més d’un dels presents.

Gràcies a MAJ per la seua presència i suport als xiquets, al camp, al personal, als pares i acompanyants dels jugadors, als golfistes i, com no, a l’artífex de tot l’esdevingut i fet realitat…a Pascual Jiménez que, com a gerent del camp i amic de Miguel Ángel Jiménez, ha fet d’un somni una realitat.