María Palacios s’adjudica el seu primer triomf al Santander Golf Tour

María Palacios. Imatge de la RFEG.

La sisena estació del Santander Golf Tour 2019, disputada entre el 10 i 11 d’octubre en el Club de Golf Lerma (Burgos), ha sigut testimoni de la primera victòria de María Palacios en el circuit.

La golfista criada a Castelló arrancava el torneig amb una primera jornada lliure de bogeys. Amb 67 impactes (-5), magnífica targeta de presentació, la jugadora es col·locava al capdavant de la classificació. Renda de dos sobre Patricia Sanz, segona en la classificació provisional, que li va portar a afrontar la jornada del divendres en la millor disposició.

Vent escàs, greens ràpids, camp en perfectes condicions… El millor escenari possible per a veure a una imbatible María Palacios fer-se amb el triomf en Lerma. Els primers nou forats de l’última ronda afermaven el seu lideratge. Amb diversos birdies i sense cap bogey tacant la seua impecable targeta, la golfista concloïa la primera meitat de la jornada amb tres colps sota parell.

No obstant això, la recta final del torneig no va ser un camí de roses per a la castellonenca. Dos errors en els forats 11 i 17 van fer trontollar la classificació. Birdies en el 10 i 14 van perfilar una targeta final de 69 impactes (-3), amb la qual Palacios va aconseguir aferrar-se a la primera posició.

Amb -8 en el total, a un de distància de Laura Gómez, María Palacios ha trencat la closca i s’ha adjudicat la seua primera victòria al Santander Golf Tour.

Malgrat no haver viscut la seua millor setmana, la castellonenca Natalia Escuriola segueix líder en el rànquing general del circuit, que viurà la seua pròxima prova entre el 16 i 17 d’octubre en el Real Club de Golf La Peñaza (Saragossa).