Manises acull una nova prova del Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana

Jugadors durant la prova.

El Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana ha arribat al Real Club de Golf de Manises (Manises, València), que el 30 de setembre va ser testimoni de la penúltima prova individual del circuit.

Amb eixides a partir de les nou i quart del matí, els 31 professionals inscrits van protagonitzar una impecable jornada de golf en el recorregut valencià.

Liam Murray, Jordi García del Moral i Roberto Sebastián concloïen el forat 18 en primera posició. Targeta final de 67 impactes (-5) que els va portar a compartir la primera posició ex-aequo.

Entre els professionals sènior, Antonio Cortés va brillar amb especial intensitat. Amb 71 colps (-1), el golfista va ser l’únic en la seua categoria que va aconseguir restar-li impactes al camp. Amb una renda de tres sobre Jaime Alvado, segon classificat, Cortés es va encimbellar a la primera posició, adjudicant-se la victòria.

La pròxima cita del circuit tindrà lloc en Mediterráneo Golf (Borriol, Castelló), que rebrà, entre el 20 i 21 d’octubre, el Campionat de Professionals de la Comunitat valenciana.