Els més joves de la federació triomfen en la IV Júnior Cup CV / Wilson Staff

Guanyadors i guanyadores del torneig.

El Club de Golf Escorpión (Bétera, València) ha sigut testimoni de l’èxit dels més xicotets de la federació en la IV Júnior Cup CV / Wilson Staff (PVACE-BAI), torneig disputat entre el 24 i el 25 d’abril.

Un total de 155 golfistes s’han donat cita durant aquestes dues jornades en un campionat que ha deixat nombrosos premis en categories Infantil, Cadet, Aleví, Benjamí i Hcp No Nacional.

Sota la modalitat Stroke Play, els joves golfistes van completar les dues voltes de 18 forats cadascuna en el cas de les categories Cadet, Infantil i Aleví, i de 9 forats en la Benjamí i de Hcp No Nacional, deixant uns excel·lents resultats.

En quant als cadets, el triomf va ser per a Luis Lerma en categoria masculina i per a Sara Sarrión en el cas de les xiques. El primer va finalitzar amb un total de 146 impactes en l’acumulat, que li van garantir un avantatge d’1 sobre José de la Concepción i de 2 sobre Pepe López de Andújar, segon i tercer en la classificació.

Sara Sarrión, després d’una excel·lent volta final de 67 colps, s’adjudicava la primera posició amb una targeta de 138 impactes, -6 respecte al total. Li van seguir Marta Morales i Minoo Mousavi amb 144 i 147 colps, respectivamente.

En categoria Infantil, els 76 colps de l’última volta units als 70 de la ronda anterior li van atorgar una meritòria primera posició a Rocío Tejedo, que sumava 146 en l’acumulat. Amb el mateix total, Isabel Mes quedava en segon lloc i Julia Ballester aconseguia la tercera plaça després de signar una targeta total de 152 impactes.

Amb 144 colps i una renda de 8 sobre Víctor Riu, segon classificat, Alejandro Rubio s’adjudicava el triomf masculí en categoria Infantil. Santiago Juesas accedia al tercer lloc amb un total de 154 colps.

Ramón Izquierdo i Martina Navarro van liderar la classificació Aleví. Izquierdo ho va fer amb 162 colps i Navarro, amb 160. En categoria femenina, amb 171 impactes, Ángela Gómez aconseguia la segona plaça i Lucía Valderrama (176), la tercera.

La categoria Aleví Masculina va tindre a Raúl Gómez com a subcampió, que va presentar una targeta final de 174 colps. El tercer lloc en la classificació va ser per a Daniel Riu, amb 144.

Els benjamins, els més xicotets de la federació, van acabar el torneig amb Juan Miró (89) i Clara Uso (104) com a líders. Per darrere d’Uso, África Oliva (106) i Amaia Benito (109) van ser, respectivament, les dues següents jugadores millor classificades.

La segona plaça en categoria masculina va ser per a Miguel Fuertes (93) i la tercera li la va adjudicar Carlos Ahís (94).

Gonzalo Aguirre, després de dues voltes sota parell (35, 31), va ser el guanyador, amb un total de 66 colps, en categoria Hcp No Nacional.

La quarta edició de la Júnior Cup CV / Wilson Staff ha deixat uns excel·lents resultats, mostra de la bona cantera de joves golfistes de la nostra federació.