Els més joves de la federació brillen en Costa de Azahar

Jugador durant el torneig.

El golf juvenil no descansa. Costa de Azahar va rebre l’11 i 12 d’agost l’IV Campionat Juvenil de Castelló.

Durant dues jornades, els 57 golfistes inscrits van donar tota una lliçó de golf. Minoo Mousavi va ser l’única que va aconseguir concloure el torneig sota el parell del camp. La jugadora local va presentar targetes de 73 (+1) i 70 impactes (-2), per a un total de 143 (-3), amb la qual es va proclamar campiona cadet. En el cas dels xics, la victòria va ser per a Emilio Gómez, qui va presentar dues targetes idèntiques de 77 impactes (+5). Cinc colps per darrere quedava Hermann Gavilán.

Isabel Mas es feia amb la victòria infantil després d’entregar una targeta final de 144 impactes (parell). La jugadora, líder des de la primera jornada després d’anotar-se un excel·lent 69 (-3) en la volta del dimarts, aconseguia imposar-se a les seues més immediates perseguidores amb un 75 (+3) en l’última ronda. Escàs avantatge d’un impacte respecte a Balma Dávalos, segona classificada.

Al parell del camp en la segona jornada, Santiago Juesas s’erigia com a campió infantil després de sumar els 72 del dimecres als 80 (+8) de la primera jornada, per a un total de 152 (+8). Trepitjant-li els talons, amb 154 en l’acumulat (80. 74), Pedro Betoret, segon classificat.

En el cas dels alevins, Christina Carrasco tancava el torneig en primera posició. Amb 176 en l’acumulat, fruit de dues targetes de 90 (+18) i 86 (+14) colps, aconseguia imposar-se per 15 a África Oliva, qui es va fer amb la segona plaça.

Més renyida va estar la classificació en el cas dels xics. Amb una targeta final de 163 (+19), Juan Miró i Daniel Riu empataven en primera posició. La victòria va ser finalment per a Miró, que va signar targetes de 80 (+8) i 83 (+11) impactes.

Pel que respecta als benjamins, que van completar 18 forats-9 en cada jornada-, Yago Castro es feia amb el campionat després d’anotar-se 45 (+9) i 53 (+17) impactes, per a un total de 98. Renda de cinc sobre Ignacio Iglesias, que va quedar en segona posició. María Cobo, amb 134 (66, 68), aconseguia la primera plaça en categoria femenina.

Carlos *Nomedeu va ser el guanyador *Hcp No Nacional amb 74 en l’acumulat.