Leticia Ras s’imposa en la primera prova del Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana

Leticia ras durant el torneig.

El golf professional valencià ha tornat a l’activitat amb la primera prova del Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana, que ha vist a Leticia Ras fer-se amb la primera plaça en Vistabella.

El recorregut alacantí va reunir un total de 45 golfistes el passat 13 de juliol, en un torneig on només un colp va decidir el primer lloc. Amb 66 impactes (-6) i un de renda sobre Jordan Gibb, Ras es va fer amb la victòria.

En categoria sènior, el jugador més destacat va ser Antonio Cortés, que amb 73 colps (+1) va acabar per imposar-se a la resta de jugadors.

Les competicions professionals han donat el tret d’eixida en un camp que es va presentar als jugadors en perfectes condicions, adaptant-se a la nova normalitat.