La Marquesa, tercer escenari de la Copa Juvenil Diputació d’Alacant

Jugadors durant el torneig.

La tercera edició de la Copa Juvenil Diputació d’Alacant continua la seua marxa pels camps de la província. Aquesta vegada ha sigut el torn de La Marquesa, que el passat 30 de juliol rebia la tercera prova del circuit.

Amb eixides des del tee de l’1 i del 10, els 34 golfistes inscrits es llançaven al recorregut alacantí en el seu afany per obtindre un bon lloc en la classificació.

En categoria Hcp <30, després de recórrer 18 forats sota la modalitat Individual Stableford, José Martínez es va fer amb la primera plaça, amb una targeta final de 38 punts. El mateix resultat aconseguia Amaia Benito, que finalment es va fer amb la segona posició. Amb 36 punts, África Oliva va acabar per completar el podi.

Pel que respecta als benjamins, que es van enfrontar a 9 forats, Rubén Sánchez es va fer amb la millor targeta de la jornada, després de sumar 27 punts. Per darrere d’ell, Juan Manuel Verdú, que, amb 17, va aconseguir la segona posició.

Sofía Zamora, amb 47 punts, va aconseguir imposar-se a les seues més immediates perseguidores i fer-se amb la victòria Hcp >30. En el cas dels xics, el jugador més encertat va ser Antonio Calpena, que va signar 40 punts.

Amb 106 punts en l’acumulat, l’Escola de Golf Elx aconseguia la victòria en categoria per equips, la segona des que va arrancar el circuit.

La pròxima prova de la Copa, que ja ha arribat a l’equador, es disputarà el 7 d’agost en Vistabella.