L’Escola de Golf Elx posa el fermall d’or a la II Copa Juvenil d’Alacant

Lliurament de premis.

La II Copa Juvenil d’Alacant ha arribat a la seua fi. L’Escola de Golf Elx ha rebut l’última prova del circuit, disputada l’1 de setembre.

Sota la modalitat Medal Play Scratch, els 31 joves inscrits van completar els 18 forats, 9 en el cas dels benjamins, de la sisena i última prova del circuit. Motivats per la idea de veure el seu nom a la part alta de la classificació, els més xicotets de la federació van protagonitzar una gran jornada de golf en el recorregut il·licità.

Amb el lliurament de premis es posava el fermall d’or a la Copa Juenil d’Alacant, torneig que ja va per la seua segona edició. Els guanyadors de cadascuna de les sis proves del circuit, que va començar el 4 de juliol en El Plantío, van ser guardonats en una cerimònia en la qual es va premiar el bon golf dels més xicotets.