Juan Miró i Isabel Mas triomfen en el Campionat d’Espanya Benjamí i Sub 16 de Pitch & Putt

Isabel Mas enel lliurament de premis.

Benalmádena Golf i BilBil Golf han sigut testimonis de la victòria de Juan Miró i Isabel Mas en el Campionat d’Espanya Benjamí i Sub 16 de Pitch & Putt, disputat del 22 al 24 d’agost.

La competició benjamí arrancava el 22 d’agost a Benalmádena Golf. Els 56 colps de Juan Miró en la primera jornada van col·locar al castellonenc en tercera posició, a quatre de distància de Samuel Love, líder durant tot el torneig.

Excel·lent volta del valencià en la segona i última ronda. Amb 53 colps aconseguia restar-li impactes al recorregut malagueny, encara que no va poder evitar arribar al play off.

Després de presentar voltes de 54 i 55 colps, Javier Gómez Ponce s’enfrontava a Juan Miró en un duel que finalment es va resoldre a favor del castellonenc. Dos forats de desempat van ser necessaris perquè Juan Miró es proclamara Campió d’Espanya Benjamí de Pitch & Putt, revalidant així el títol aconseguit en l’edició de 2018.

Amb 102 en el total (-6), Samuel Love va ser l’únic jugador que va aconseguir baixar del parell del camp. No obstant això, al no ser espanyol, el jugador del Real Club de Golf de Guadalmina no va poder optar al premi.

El torneig Sub 16, disputat en BilBil Golf, va veure a Isabel Mas imposar-se sobre la resta de jugadores. La castellonenca, que acumula dues victòries en categoria Aleví en les edicions de 2017 i 2018, concloïa la primera jornada al capdavant de la classificació.

Amb 50 impactes (-4) i una renda de dues sobre les seues més immediates perseguidores, entre les quals es trobava la valenciana Thalía Pérez, Isabel Mas ostentava el lideratge en solitari.

Impecable segona volta de la castellonenca. Amb 50 colps, de nou sota parell, Isabel Mas lluïa un acumulat de 100 impactes (-8) i aconseguia alçar-se amb el triomf. A més, era la millor infantil classificada.

El bronze va ser per a la valenciana Thalía Pérez que, igual que la madrilenya Andrea Revuelta, va presentar una targeta final de 105 impactes (-3). Voltes de 52 i 53 colps van permetre a la jugadora de El Saler completar el podi del torneig.