Josele Ballester i Sara Ericsson conquisten el VIII Campionat de Castelló

Josele Ballester, Esperanza Torres, William Lithander i Sara Ericsson.

El valencià Josele Ballester i la sueca Sara Ericsson s’han proclamat campions del VIII Campionat de Castelló, després de tres intenses jornades de torneig en Panoràmica Golf (Sant Jordi, Castelló).

Josele Ballester ha demostrat una vegada més el seu mestratge en el camp en acabar el campionat amb una targeta de 211 colps, la qual cosa li ha portat a una més que merescuda primera posició. Encara que una volta inicial de 69 impactes, tres sota parell, li va atorgar el segon lloc en la classificació, tan sols a un colp de distància del primer líder, Jesper Von Reedtz; el valencià va aconseguir imposar-se en la segona jornada. Una espectacular volta de 67 impactes (-5) ho van portar al lideratge, títol que ha consolidat amb una targeta de 75 colps en la ronda final.

El segon lloc en la classificació ha sigut per al suec William Lithander, que amb una targeta final de 215 colps (70-70-75), a quatre de distància de Ballester, s’ha situat per davant del valencià Carlos Abril, amb 217 impactes.

En categoria femenina la victòria ha sigut per a la sueca Sara Ericsson, que també ha aconseguit validar la primera posició ja aconseguida en la segona volta. La sueca, que va acabar la jornada inicial en tercer lloc, amb 73 colps, es va imposar a la valenciana Natalia Fiel i a l’andalusa Esperanza Torres en la segona volta. Amb una targeta de 71 colps, només ella va aconseguir restar-li impactes al camp en aquesta jornada. Un -2 en la ronda final l’ha portada a la victòria, a 9 colps de distància d’Esperanza Torres, segona classificada.

L’andalusa, que va aconseguir el lideratge en la primera volta, ha acabat amb un total de 223 colps (71-77-75). Per darrere d’ella, les sueques Lovisa Norlen-Estimen i Rebecca Brink han aconseguit el tercer lloc en la classificació, amb una targeta total de 224 impactes.

Des de la FGCV volem agrair el gran acolliment que el VIII Campionat de Castelló, valedor per al Rànquing Mundial Amateur, ha tingut per part de tots els participants, entre ells els membres de EGUP (European Golf University Program).