Josele Ballester i Carla Bernat, segons en el PGA de Catalunya Amateur Cup by Sergio García

Divendres passat 11 de setembre, es donava el tret d’eixida al PGA de Catalunya Amateur Cup by Sergio García Foundation, i ho feia amb representació valenciana.

En la part alta de la classificació femenina trobem Natalia Guseva, jugadora que va saber liderar de forma fèrria durant tota la competició. Voltes de 68, 67 i 66, li valien per a fer-se amb el torneig, sumant un total de -15. En segona posició véiem la campiona d’Espanya, Carla Bernat. Amb 72, 72 i 69 l’últim dia, la jugadora de Castelló aconseguia refermar la segona plaça.

Julia Ballester Barrio acabava quinta empatada i primera cadete junt amb Balma Dávalos amb +8 total, i tancant eixe Top 10 de jugadores, albiràvem en la novena plaça a Cloe Amión amb +9 en l’acumulat.

Si parlem de la categoria masculina, més prop de la victòria va estar José Luis Ballester Barrio. El jove jugador de 17 anys, es va quedar a tan sols un colp de proclamar-se campió, ja que li acabaria corresponent a Jaime Montojo amb -16 total.

En tot cas, des de la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana, volem felicitar tots els nostres representants pel brillant joc desplegat.