José Luis Ballester obri l’any amb un segon lloc en el Junior Orange Bowl

José Luis Ballester.

José Luis Ballester ha arrancat amb força aquest 2020, després d’adjudicar-se, per segon any consecutiu, el subcampionat en el Junior Orange Bowl. Primer torneig del calendari golfístic amateur Sub 18 que ha deixat també bones sensacions per a Carla Bernat, quarta en categoria femenina.

El castellonenc arribava a la ronda final del torneig, disputat entre el 3 i el 6 de gener en el Club de Golf Biltmore de Coral Gables (Florida, els Estats Units), en cinquena posició. Després d’entregar voltes de 74, 70 i 71 impactes, el golfista es va enfrontar a una ronda que seria decisiva per a la classificació final.

Amb tan sols dos errors, enfront dels set encerts en la jornada del dilluns, Ballester va signar 66 impactes (-5), per a un total de 281 (-3), que li van valdre la segona posició en el torneig. Impecable actuació del golfista castellonenc, que es va quedar a tan sols un colp de la victòria. Amb 280 (-4) en el total, el brasiler Andrey Borges es va emportar el tan anhelat triomf.

Brillant va ser també el pas de Carla Bernat pel torneig. En la zona alta de la classificació des de la primera jornada, després de signar 74 impactes, la golfista arribava a la ronda final en tercera posició, amb voltes de 70 i 75 impactes en els dies posteriors.

Cinc bogeys i quatre birdies, per a un total de 72 colps (+1), van portar a Bernat a signar una targeta final de 291 impactes (+7), amb la qual es va adjudicar la quarta posició. En detriment de la castellonenca, la colombiana María Bohorquez aconseguia, amb 289 (+5) en el total, el bronze en el torneig.

Comença així una prometedora jornada per als nostres golfistes valencians, que afigen grans actuacions a cada torneig que disputen.