Jordi García del Moral i Javier Montes, protagonistes de la segona prova del Circuit de Professionals CV 2019

Jugadors durant el torneig.

El Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana 2019 ha viscut la seua segona cita d’aquesta temporada, disputada el 29 d’abril en el camp Costa de Azahar (Castelló), en la qual Jordi García del Moral i Javier Montes han acabat per imposar-se a la resta de jugadors en les seues respectives categories.

Sota la modalitat Stroke Play, els 43 golfistes inscrits van completar els 18 forats del “espectacular” recorregut, com ho ha descrit García del Moral.

En categoria sènior, la millor targeta va ser la de Javier Montes. Amb 74 colps, a sol 1 de Jaime Alvado, Montes s’encimbellava a la primera posició.

Jordi García del Moral va tancar una excel·lent volta de 66 impactes en el camp on va començar com a golfista. Set birdies i un bogey van completar la millor targeta del dia, amb la qual el castellonenc va aconseguir alçar-se fins al lideratge. L’excel·lent resultat, en aconseguir restar-li 6 colps al camp, ha sigut clau per a recuperar la confiança en el seu joc de cara a pròxims tornejos, com ell mateix ha afirmat.

Els 68 colps que va invertir Iván Lara per a completar el recorregut van permetre al jugador conquistar la segona plaça.

Alenda Golf serà l’escenari de la pròxima prova del Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana 2019, que es disputarà el 13 de maig.