Jordi García del Moral, feliç d’haver guanyat a casa

Víctor garcía i Jordi García del Moral.

Mediterráneo Golf (Borriol, Castelló) ha sigut l’escenari del Campionat de Professionals de la Comunitat Valenciana, que ha conclòs amb un Jordi García del Moral molt il·lusionat per haver guanyat en “casa”.

Amb aquestes paraules, el castellonenc mostrava la seua alegria després d’adjudicar-se el triomf en el torneig. Dues jornades de campionat, entre el 20 i 21 d’octubre, en les quals l’emoció es va mantindre fins al final.

García del Moral arrancava fort. Primera volta de 69 impactes que el convertien en el golfista més inspirat de la jornada, la qual cosa li va permetre escalar fins a la primera posició.

A tan sols dos del lideratge, Carlos del Moral seguia de prop el deixant de Jordi. Amb 72 colps, al parell del camp, Liam Murray completava el podi provisional.

Amb la taula així d’ajustada i tot encara per decidir, es presentava l’última ronda de torneig. Lluny d’aclarir les coses, la jornada dominical va incrementar, encara més si cap, la incertesa i la tensió.

García del Moral arribava al 18 quasi amb el campionat sota el braç. No obstant això, tres putts en l’últim forat van fer perillar la victòria del castellonenc.

Approach i putt espectacular de Carlos del Moral, que van portar al golfista a anotar-se 69 impactes, enfront dels 71 de Jordi. Amb 140 colps en el total, tots dos golfistes quedaven condemnats a un irremeiable play-off.

La tensió creixia per moments. No obstant això, la victòria de Jordi no es va fer esperar. El jugador local es va anotar parell en el primer forat de desempat, adjudicant-se així el campionat.

Jugada complicada per a Carlos del Moral, en la qual un bunker es va interposar entre ell i la victòria. Al golfista se li escapava el parell, la qual cosa li va portar a proclamar-se subcampió.

El bronze va ser per a Jordan Gibb. Resultat engruixat en la primera jornada, amb 73 colps, que l’anglés establit a Alacant va saber contrarestar amb els 70 de l’última ronda.

Victòria molt ajustada la de Víctor García en categoria sènior. Després de signar 73 impactes en la volta del dissabte, el castellonenc afrontava la ronda final en la millor disposició. Targeta de 74 impactes, per a un total de 147, que va permetre a García fer-se amb el triomf.

Tan sols un colp per darrere, amb 74 en totes dues jornada, quedava Javier Montes, segon classificat.

Feliç de jugar prop dels seus, Jordi García del Moral es mostrava content amb la victòria i amb el camp, per al qual ha tingut bones paraules.