Jordi García del Moral i Borja Etchart s’adjudiquen el Campionat de Dobles de Professionals de la Comunitat Valenciana

Jordi García del Moral i Borja Etchart es van fer amb la victòria.

El golf valencià ha viscut una de les seues últimes cites de l’any, el Campionat de Dobles de Professionals de la Comunitat Valenciana, que ha vist a Jordi García del Moral i Borja Etchart fer-se amb el triomf.

La jornada del 2 de desembre va reunir un total de 24 parelles, que van recórrer 18 forats sota la modalitat Fourball Stroke Play.

Amb 67 colps (-5) concloïen Jordi García del Moral i Borja Etchart, i Carlos del Moral i Rafa Culla. Empat al capdavant al final de la volta, que finalment es va resoldre a favor de García del Moral i Etchart. La parella es proclamava així campiona, deixant la segona plaça per als seus companys de duel.

En categoria sènior, la victòria va ser per a Víctor García i Emilio Rodríguez. Després de presentar una targeta final de 71 impactes (-1), els golfistes van superar per un a Francisco Cantero i Amancio Sánchez i es van fer amb el triomf.