Jordan Gibb i Emilio Rodríguez, líders de la quarta prova del Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana

Javier Munguía, Jordan Gibb i Pedro Blanco.

La quarta prova del Circuit de Professionals de la Comunitat Valenciana, disputada el 17 de juny en Vistabella Golf Club, va veure a Jordan Gibb i Emilio Rodríguez imposar-se en les seues respectives categories.

En un camp ben preparat per a l’ocasió, amb algunes posicions de bandera una mica complicades, com el mateix Jordan Gibb ens descriu, el golfista va completar els 18 forats del recorregut alacantí amb tan sols 65 colps. Un -7 que li va valdre la primera posició en la classificació general.

Per darrere d’ell, a tan sols dos colps de distància, Jordi García del Moral i Liam Murray aconseguien el segon lloc.

En categoria sènior la victòria va ser per a Emilio Rodríguez, que va aconseguir sobreposar-se a Vistabella i va presentar una targeta de 71 impactes, amb una renda de 3 sobre Jose Pierre Asorey i Mario Molinos.

Jordan Gibb es mostrava content amb el resultat, afirmant que el bon control dels ferros va ser clau en el joc curt, anotant-se nombrosos birdies.