Inma García i Luis García s’alcen amb el Campionat Sènior de la Comunitat Valenciana

Inma García i Luis García.

Inma García i Luis García es van adjudicar, després de dues jornades de torneig en Mediterráneo Golf (Castelló), el Campionat Sènior de la Comunitat Valenciana, disputat entre el 30 i 31 de març.

Amb una targeta de 72 impactes, Luis García finalitzava una impecable volta de presentació que li va portar al capdavant de la classificació, posició que va perpetuar en sumar 73 colps en la segona ronda, aconseguint un total de 145 en l’acumulat. A huit colps de distància, amb 153 en l’acumulat (75-78), se situava Antonio Llerena, segon classificat.

En categoria femenina, Inma Cuesta es va mantindre líder en totes dues jornades. Amb 179 impactes en l’acumulat, 84 en la primera volta i 86 en la segona, la golfista va aconseguir imposar-se a la resta de jugadores. Salvadora Araez no va aconseguir desbancar a Cuesta de la primera plaça i, amb un total de 179 colps (88-91), va haver de conformar-se amb la segona posició.

Sota la modalitat Stroke Play, els 100 participants van recórrer els 36 forats, 18 en cada jornada, deixant uns excepcionals resultats. L’última volta, marcada per unes condicions meteorològiques adverses, va requerir un major esforç per part dels jugadors, que van estar a l’altura de les circumstàncies.