Els germans Bakri es fan amb el Campionat Dobles de Pitch & Putt de la Comunitat Valenciana

Ganadores durante la entrega de premios.

Imad Bakri i Alexander Bakri han aconseguit imposar-se en el Campionat Dobles de Pitch & Putt de la Comunitat Valenciana, disputat el 17 de novembre a l’Escola de Golf Elx.

Les instal·lacions del recorregut il·licità es van obrir a un total de 18 parelles que, sota la modalitat Stroke Play Fourball, van lluitar per fer-se amb el campionat. Dues voltes al magnífic camp de Pitch & Putt de l’Escola, que va mantindre la tensió fins al final.

Amb 46 colps i una escassa renda d’un sobre els seus més immediats perseguidors, els germans Bakri s’adjudicaven el triomf. Victòria estreta sobre la parella formada per Javier Marroquín i Juan Ramón Amador que, amb 47 impactes, es van fer amb la segona posició.

La jornada a l’Escola concloïa amb l’emotiu lliurament de premis, presidit per Andrés M. Torrubia, president de la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana.