Actualidad

Gràcies Campiona!

No és fàcil arribar al grau de confiança en què ara mateix està la jove promesa valenciana, Carla Bernat.

La jugadora de Castelló ha depurat el seu golf des que vam tornar del confinament i ha demostrat que és capaç de jugar a un nivell estratosfèric. Bona prova d’això la trobem en la setmana del 23 al 26 de juliol en el Club de Golf Escorpí amb motiu del Campionat d’Espanya Individual Femení, on sí, amb un acumulat de -12, va guanyar ella per quatre.

Carla ha estat entrenant de forma regular amb Víctor García i Javier Jiménez en Mediterrani Golf, i és que amb professionals així, una està crida a ser de les millors jugadores d’Europa.

Esta setmana, Carla Bernat ha tornat a competir i brillar, i ho ha fet a Eslovàquia, lloc on s’ha disputat el Campionat d’Europa Sub 18 Femení per Equips 2020.

L’armada espanyola va acabar la jornada classificatòria en la dotzena plaça, dins d’un total de 16 nacionalitats que competien per fer-se amb la victòria, a pesar que Carla va brillar. Va finalitzar eixe primer dia amb 70 colps i, per tant, jugant per davall del camp, sent l’única espanyola.

Després que Espanya no es classificara entre els 8 primers (1-8) (9-16) , Bernat es va veure abocada a lluitar pel nové lloc col·lectiu en unes dures jornades d’enfrontaments matx. Almenys, dures sobre el paper, perquè el joc de Carla va estar a l’altura de les circumstàncies.

El primer enfrontament va ser contra Itàlia, on Carla es va imposar per 4&2 a Francesca Fiorellini. Cal destacar que la Campiona d’Espanya, va guanyar tots els seus emparellaments individuals, al marge d’eixa brillant actuació durant la jornada classificatòria.

Superat l’escull Italià, la següent parada en l’agenda espanyola era la República Txeca. Les espanyoles van guanyar amb solvència tots els seus partits, i Carla, va tornar a superar esta vegada a Agata Vahalova per 4&3.

El dia 26 era el dia de la final en el grup (flight B que componien els classificats del 9- 16) . Les nostres xiques havien de competir contra la selecció polonesa per a aconseguir la novena posició i ser les millors del grup B, i van véncer per la mínima. Kinga Kusmierska i Kleopatra Kozakiewicz, aconseguien sotmetre Julia López i Marta López. No obstant això, ací van estar Carolina Lopez-Chacarra i Carla Bernat per a imposar-se per 3&2 i 6&4 respectivament a Matylda Krawczynska i Bonica Ambroziak.

Enhorabona a totes les espanyoles, i en especial a Carla Bernat per la seua brillant actuació.

“Tots els membres de la FGCV ens sentim orgullosos de tu!”

Fdo. Federació de Golf de la Comunitat Valenciana.