Font del Llop, cinquena parada de la III Copa Juvenil Diputació d’Alacant

Jugadora durant el torneig.

La tercera edició de la Copa Juvenil Diputació d’Alacant està arribant a la seua fi. El passat 13 d’agost Font del Llop rebia la cinquena prova del circuit, que va comptar amb la participació de 44 joves golfistes.

Molt renyida va estar la cosa en categoria Hcp <30. Empat en primera posició, amb 41 punts després de 18 forats Individual Stableford, que va acabar donant la victòria a Sergio Marín i deixant a Ángel Navarro en segona posició. Molt de prop els va seguir Julien Deleersnyder que, amb 39 punts, es va fer amb la tercera plaça.

Mar Allepuz, per part seua, va sumar 21 punts, que li van anar suficients per a fer-se amb el triomf femení en categoria Hcp >30. En el cas dels xics, el jugador més destacat va ser Pablo Rodríguez amb 16 punts.

Dels onze benjamins en lliça, Fátima Noguera va ser la jugadora més encertada. Després de 9 forats, la golfista va entregar una targeta de 20 punts i es va fer amb el primer lloc. Graciliano Ballesteros, el seu més immediat perseguidor amb 18, va aconseguir la segona posició.

En categoria per equips, amb 116 punts en l’acumulat, Alicante Golf aconseguia la seua primera victòria en aquesta tercera edició del circuit.

L’Escola de Golf Elx posarà el fermall d’or a la III Copa Juvenil Diputació d’Alacant el pròxim 18 d’agost.