Cap de setmana d’èxit en el Campionat Absolut de Pitch & Putt de la Comunitat Valenciana

Alexander Bakri, campió absolut.

El golf federatiu ha tornat i l’ha fet en gran amb el Campionat Absolut de Pitch & Putt de la Comunitat Valenciana, disputat l’11 i 12 de juliol a l’Escola de Golf Elx.

Cap de setmana en el recorregut il·licità, que va vestir les seues millors gales per a l’ocasió, en el qual 63 jugadors van lluitar per fer-se amb la victòria.

La jornada del dissabte començava el dia assolellada, la qual cosa va beneficiar als golfistes durant el matí, que van poder completar els primers 18 forats sense contratemps. A la vesprada, no obstant això, ho van tindre una mica més complicat, perquè el vent es va convertir en un adversari més al qual fer front, igual que ocorria el diumenge.

Amb tres targetes de 50 colps, per a un total de 150 (-12), Alexander Bakri es va convertir en el vencedor del torneig en categoria masculina. Tan sols tres impactes per darrere quedava Gerónimo Palacio. La victòria Sub 16 i Sub 14 va ser per a Raúl Gómez, que va presentar una targeta final de 158 colps (-4), fruit de tres voltes de 49, 54 i 55 impactes.

En categoria femenina, Isabel Mas es va fer amb la primera posició després d’anotar-se 49, 53 i 51 colps, per a un acumulat de 153 (-9). Líder des de la primera jornada, la golfista es va convertir en campiona absoluta, Sub 14 i Sub 16 amb una renda de 14 impactes sobre la seua més immediata perseguidora, Ainoa Ruiz.

El primer classificat hàndicap va ser Antonio Berenguer, que va presentar una targeta final de 157 impactes. El mateix aconseguia Fátima Noguera en categoria femenina, amb 153 colps al final de la segona jornada.

La Federació de Golf de la Comunitat Valenciana donava així inici al calendari de competicions que va haver de ser suspés el mes de març per la crisi sanitària de Covid-19. Intens cap de setmana a l’Escola d’Elx, en el qual ha prevalgut la seguretat de tots els presents, per la qual tant s’ha vetlat des de l’organització del torneig.