Cap de setmana de competició Mid-Amateur en El Saler

Amparo Viñas, campiona.

Continuen les cites golfístiques en un mes d’agost que es presenta ple de tornejos. Aquest cap de setmana, en El Saler, amb el Campionat Mid-Amateur de la Comunitat Valenciana.

Un total de 59 participants reunien en el recorregut valencià on, a dues jornades sota la modalitat Individual Stableford Scratch, s’ha disputat el campionat.

Empatada en el més alt de la classificació amb Esther Alansotegui al final de la primera jornada, totes dues amb 26 punts, Amparo Viñas s’ha proclamat campiona després de signar una segona targeta de 33 punts, per a un total de 59.

Avantatge de dos en l’acumulat respecte a Alansotegui, que no aconseguia superar a la seua adversària en aquesta segona volta i, amb 31 punts, es feia amb la segona posició.

Alejandro Gil, campió.

La competició masculina ha quedat finalment liderada per Alejandro Gil. El golfista, a tan sols un colp del primer lloc després de la volta del dissabte, aconseguia fer-se amb la victòria després de signar 34 en la ronda del diumenge, per a un total de 67. Pablo Alcalá, amb 63 en l’acumulat (31, 32), es feia amb el subcampionat.

Ángeles Navarro aconseguia la victòria en 2a i 3a Categoria després de signar 33 punts, fruit de dues targetes de 15 i 18. En el cas dels xics, la primera plaça en 2a Categoria va ser per a Van Der Zee Pierre, qui va sumar un total de 60 punts (34, 26) al llarg de les dues jornades.

En 3a Categoria, el jugador més destacat ha sigut Manuel Alejandro Dutor, amb targetes de 25 i 27 punts, per a un total de 52.