Escorpión s’imposa en el Campionat d’Interclubs Sènior de la Comunitat Valenciana

L’equip d’Escorpión durant el lliurament de premus.

A un mes de tancar 2019, el combinat del Club de Golf Escorpión s’ha adjudicat la victòria en el Campionat d’Interclubs Sènior de la Comunitat Valenciana, disputat en el Club de Golf El Bosque (Godelleta, València).

El diumenge 1 de desembre un total de 64 golfistes eixien al recorregut valencià, amb la mirada posada a portar al seu club pel cap alt alt de la classificació.

Volta de 18 forats, sota les modalitats Individual Stableford i Fourball Stableford, que va concloure amb el combinat d’Escorpión liderant la taula. Capitanejat per Francisco Ridocci, amb 124 punts en el total, l’equip valencià va superar a El Bosque, que quedava segon amb 122 colps.

Jorge García, Blanca Rodríguez, Jesús Fuente, Carmen Alonso, Vicente Dasí, Luis Semper, Luisa Camarasa i Belén Fernández de Caleya són els integrants de l’equip que s’ha alçat amb el campionat.

El bronze ha sigut per a Costa de Azahar, que ha completat el podi amb 109 punts.

La classificació hàndicap va quedar liderada pel Real Club de Golf de Manises, amb 146 punts.