L’equip PERSAX es proclama campió de la Copa Llevant-Memorial Francisco Gil

Persax, equipo ganador.

La Copa Llevant-Memorial Francisco Gil, que començava el 7 d’abril en El Bosque, ha arribat a la seua fi. Després de deu proves classificatòries i una gran final, disputada el 24 de novembre en El Plantío, l’equip PERSAX s’ha adjudicat la victòria en el circuit.

La fase classificatòria concloïa amb Xiquets Golf Elx encapçalant la taula. En segon lloc, a dotze punts de distància, amb 166, quedava el combinat PERSAX. Los Amancios, amb 149, completaven aquest podi provisional.

Així les coses, amb eixides a tir a les 09.30 hores, arrancava la gran final en El Plantío Golf Resort.

Un total de 22 equips van eixir al recorregut alacantí en una jornada marcada pel fort vent, principalment a l’inici del matí. Després de 18 forats sota la modalitat Copa Canadà, l’equip LYMSA es convertia en el vencedor de la prova. Amb 142 punts, fruit de la suma de les targetes de les dues parelles de l’equip, aconseguia imposar-se a PERSAX, segon classificat.

No obstant això, el resultat acumulat del circuit, suma de la puntuació obtinguda en la fase classificatòria i en la final, va donar la victòria al combinat PERSAX. David León Bravo, Ernesto Navarro, José Luis Sánchez i Justo González es van convertir en els vencedors de la Copa Llevant-Memorial Francisco Gil.

Juan Carlos Ferrero, Francisco Cervantes, José Carlos Rastoll i Alejandro Palomares, integrants de l’equip LYMSA, es van fer amb la segona plaça.

Després del dinar, que va reunir a tots els participants, es va procedir al lliurament de premis. Unes paraules de Manuel Ferry, president de El Plantío, i d’Andrés M. Torrubia, president de la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana, van donar pas al lliurament de trofeus. Els vencedors de cadascuna de les proves disputades, així com els dos primers equips en la classificació final, van ser guardonats.