El Club de Golf El Bosque s’alça amb el Campionat d’Espanya Interclubs Infantil

Equip del Club de Golf El Bosque

Lauro Golf (Alhaurín de la Torre, Màlaga) ha sigut testimoni de la victòria de el Club de Golf El Bosque en el Campionat d’Espanya Interclubs Infantil, disputat entre el 29 i el 30 d’agost.

La primera jornada deixava al El Bosque com a líder provisional del torneig. Amb 308 colps s’imposava a l’equip del Club de Golf Borriol que, a un del lideratge, es col·locava en segona posició.

Excel·lent targeta de Rocío Tejedo en aquesta primera volta. Amb 68 colps, fruit de cinc birdies i tan sols un bogey, la jugadora de l’equip de Borriol aconseguia el millor resultat de la jornada. Els 74 colps de la castellonenca en la ronda del dissabte van completar la seua gran actuació en el torneig, la qual cosa li va valdre la victòria en categoria Individual Scratch Infantil Femení.

Emocionant segona i última volta de torneig, on els 220 colps de El Bosque van ser més que suficients per a afermar el seu lideratge. Natalia Fiel, Carla María Astorga, Hermann Gavilán i Francisco Gavilán van portar al seu equip a proclamar-se campió d’Espanya Interclubs Infantil.

Impecable actuació de Natalia Fiel en l’última jornada. Lliure de bogeys, amb cinc birdies, per a un total de 68 colps, la jugadora es va convertir en una peça fonamental en la victòria de l’equip valencià.

La segona plaça va ser per a Alcaidesa Links Golf Resort, l’altre gran protagonista de la jornada. Amb 222 colps en la volta del dissabte, l’equip andalús va lluir un acumulat de 536 impactes, huit més que El Bosque, que li va permetre escalar fins a la segona posició.