El calendari federatiu es tanca amb el VI Trofeu Aniversari Escola Golf Elx

El 2020 està arribant a la seua fi i el calendari federatiu ha tancat enguany tan atípic amb la sisena edició del Trofeu Aniversari Escola Golf Elx, que se celebrava els dies 19 i 20 de desembre en el recorregut il·licità.

Un total de 74 golfistes van voler participar en l’últim torneig federatiu de l’any, que l’Escola va fer coincidir amb el seu tradicional torneig de Nadal.

José Rafael Soler, amb 37 punts, aconseguia fer-se amb la victòria Scratch. Amb 33, Julia de Eusebio era la primera classificada Scratch amb llicència LV99.

Fátima Noguera sumava 39 punts i es proclamava campiona Handicap de 1a, 2a i 3a Categoria. Quatre punts per darrere quedava Mari Carmen Granado, segona classificada.

Amb una targeta final de 38 punts, Antonio Berenguer es feia amb la victòria Hàndicap 4a, 5a i 6a Categoria. Molt de prop, tan sols un punt per darrere, li va seguir Iñaki Díaz.