Quart lloc per a Carla Tejedo en la Copa d’Andalusia Femenina

Carla Tejedo.

Arranca el calendari golfístic amateur femení del 2020. La Copa d’Andalusia Femenina ha sigut el primer torneig de la temporada, que ha conclòs amb la castellonenca Carla Tejedo en quarta posició.

Campiona en l’edició de 2018, la jugadora de CC Mediterrani obria la competició amb una primera ronda de 73 impactes (+1). Volta discreta a la qual va sumar 70 (-2) i 72 (parell) colps en les jornades posteriors. Amb 215 en l’acumulat, un sota parell, Tejedo s’enfrontava a la ronda del diumenge.

Quatre birdies i tres bogeys van permetre a la castellonenca signar 71 impactes (-1), que van acabar de perfilar una targeta final de 286 (-2), amb la qual Tejedo es va adjudicar la quarta posició.

Tan sols un colp la va separar de la tercera classificada, la francesa Orphee Bugnard, qui va saldar el torneig amb voltes de 71, 73, 70 i 71 impactes, per a un total de 285 (-1).

El triomf va ser per a la malaguenya Ana Peláez que, amb -8 en el total, va aconseguir afermar el lideratge obtingut en la primera jornada.

El torneig, puntuable per al Rànquing Mundial Amateur i per als Rànquings Nacionals Absolut, Sub 18 i Sub 16 femenins, s’ha disputat entre el 9 i el 12 de gener en Atalaya Golf & Country Club (Estepona, Màlaga)