(Castellano) Costa de Azahar, testigo del talento de los más jóvenes de la federación

Arranca la cinquena edició del Circuit Xiquets de la Comunitat Valenciana i ho fa en Costa de Azahar, on el passat 24 d’octubre es disputava la primera prova.

Un total de 36 golfistes es reunien en el recorregut castellonenc, on van disputar 18 forats, 9 en el cas dels benjamins, i van demostrar el gran talent dels més joves de la federació.

En categoria Infantil, la victòria va ser per a Pau Ahís, amb un total de 38 punts. Avantatge de quatre respecte a Alejandro Monzonis, segon classificat. David Kolobnev, amb 29, va completar el podi.

D’entre els alevins, Juan Miró era el jugador més destacat. El castellonenc es feia amb la primera plaça després de sumar 38 punts. Molt de prop, a un i dos de distància, li van seguir Luca Salvador i Marc Quintana, respectivament.

Després de 9 forats, Daniela Carrión es proclamava vencedora en categoria Benjamí, després d’entregar una targeta final de 22 punts. Per darrere d’ella, amb 21, quedaven Luca Hidalgo i Máximo Fuertes.